Yin yoga semesterkurs med Ingrid Jonassensted Stavanger - Badehusgaten 31


YIN YOGA SEMESTERKURS

Sted: Satya Yogahus Stavanger 

Instruktør: Ingrid Jonassen

Tid: Tirsdager 18.30 -19.45 (Oppstart uke 2 -uke 25)

Pris: 6 ganger 1020,- / 12 ganger 1900,- / Semesterkort 3360,-

Påmelding: ingridujonassen@gmail.com

 

Dette er en meditativ, terapeutisk og rolig yogatime hvor vi kommer i dyp kontakt med oss selv. Hver stilling holdes fra 3 til 5 minutter for å strekke bindevevet, ligamenter, ledd og muskler. kombinert med pusteteknikker som får nervesystemet til å slappe av, renser vi hodet og kropp for avfallsstoffer.

 

Ingrids yin timer er litt annerledes enn tradisjonelle yin timer ettersom vi hver uke tar opp universelle og hverdagslige problemer som blant annet frykt for å feile, følelse av å ikke strekke til eller være god nok, indre uro, tankenes påvirkningskraft, hvordan være sårbar i en verden hvor perfekt er blitt målestokken og andre temaer som lærer oss å akseptere og gi slipp på det som ikke tjener oss.

 

Passer alle nivå og kanskje spesielt for dem som allerede har et aktivt liv og som føler seg forstyrret av et “sinn som skravler”. Passer veldig godt for de som ønsker å jobbe dypt, men i et rolig tempo, og er også perfekt som et supplement til mer aktive yogaformer.

 

Denne timen blir kjørt i et semesterkurs format. Det vil si at du kjøper deg plass ved å melde deg på 6 ganger til 1020,- eller 12 ganger til 1800,- eller et semester kort til 3360,- hvor du kan gå på timene hele semesteret. Timene går hele semesteret med pause i alle fellesferier. Dette kortet gir også tilgang til Slow Flow kurs som går torsdager 9.30.

Det vil også være mulighet for drop in til 200,-

Oppstart uke 2 – uke 25