Undervise barn i yoga/Modul I Satya Yogaskoletidspunkt 21-23 september 2017

tidspunkt Modul I
Torsdag kl 18-21
Fredag kl 18- 21
Lørdag kl 10-14

pris 5500,- for alle dager, inkle kursbevis og undervisningsmateriell

sted Stavanger - Badehusgaten 31


Satya Yogaskole med hovedlærer Siri Tuseth holder instruktørkurs for deg som ønsker å undervise barn i yoga. Kurset er i samarbeid med kiropraktor Kristian Fagerland, Child in Balance.

Du jobber kanskje i en barnehage, i grunnskolen, på en SFO. Eller ønsker å gjøre yoga med barn hjemme eller i en allerede organisert idrett. Du vil lære øvelser for ro, avspenning, pust og bevegelighet i kroppen for barn fra ca 4 år og opp kan finne morsomme og fine å delta på. Den enkelte får kursbevis og undervisningshefte med alle øvelsene. Vi legger opp til spørsmål og svar underveis, og mye samspill oss i mellom. Lærer er Siri Tuseth som driver Satya Yoga, i tillegg til å være utdannet sosionom med mange års erfaring med arbeid med utsatte barn og unge på ulike institusjoner. Siri har i tillegg studert filosofi i mange år, noe som gjør at yogafilosofi kan forklares på en lettfattelig måte for barn og voksne underveis.
Kurset er både teoretisk og praktisk, og gir deg en god grunnforståelse rundt hvordan du kan bygge opp gode økter for ulike aldre.
Dato:21-.23 september 2017.

For info og påmelding: post@satyayoga.no