YOGATUR til Marokko!tidspunkt 5-12 oktober

tidspunkt Prisen dekker all yoga undervisning, kost og losji i perioden samt transport tur/retur flyplassen

pris 9500,- pluss flybilletter og evt hotellovernatting om du ønsker å bli lengre eller reise ned tidligere.


i 2019 drar vi til Marokko 5-12. oktober. Beløpet samlet med all yoga, delt rom, alle måltider inkludert, te, kaffe og snacks, samt tips til de som jobber på Dar Zouina vil være 9500 for en uke. Dette inkluderer også en dagstur til Marrakech, samt transport til og fra flyplass- eller fra Marrakech om du ønsker å komme ned noen dager før eller bli igjen etter kurset er ferdig.

Nivå: Det forventes at du kan stå på hodet enten inn mot vegg eller fritt og at du mestrer skulderstående, Uken er altså ikke ment for deg som er helt nybegynner. Smart å få med seg timer frem mot avreise i oktober.

Du har sikret din plass når du har betalt reisen på

https://www.deltager.no/marokko_2019_12102019

 

De beste flybillettene går fra Oslo eller København onsdager eller lørdager, og dette må du betale og ordne selv. Men NB! Husk å se til at du kommer deg hjem samme kveld til Stavanger hvis du trenger det, eller ta en natt på flyplasshotellet. Eller fly hjem via København. Finn.no er en god hjelp her… Vi henter dere på flyplassen i Marrakech, og det er i det hele tatt veldig trygt og godt å reise sammen med Karim og hans fantastiske ansatte. Se gjerne på Bab Zouina på facebook og på instagram hvis du vil ha litt følelsen av alt det flotte de holder på med.

 

Når du har det klart, og turen nærmer seg er disse punktene lure:

  1. Jeg trenger å vite hvilket fly/tidspunkt  dere kommer med, evt hvis dere ikke skal hentes på flyplassen, hva er adressen i Marrakech? Så dere blir hentet og vi begynner med felles bespisning på lørdag kveld hvor dere også får møtt Karim som eier huset og de som jobber der.
  2. Det blir valgfri aktiviteter som dere kan være med på mens vi er der. Det blir informert om når vi er ankommet Bab Zouina. Men lurt å ha med et par gode sko å gå i hvis dere vil på tur.
  3. Lurt å ha med litt varmere klær som ullstrømper, ullgenser, evt  superundertøy. Det kan være litt kjølig på morgen og kvelder, mens dagtid er godt og varmt. Vi gjør pranayama tidlig på morgenen, og det er godt å ikke fryse.
  4. Det serveres ikke alkohol på Bab Zouina, og vi ber alle respektere dette med heller ikke å ta med. Det er heller ikke tilgang til wifi, så vi kjører innom cafeer når vi er på tur for de som trenger å logge seg på.:) Målet er å kunne ha ferie og ta det med ro på en annen måte enn mange av oss velger til vanlig. Ta med en bok eller to, ta det med ro:)
  5. Lurt å ta ut litt penger på flyplassen når dere kommer. Hvis ikke, så stanser vi i minibank når det trengs.
  6. Vi bor sammen i et stort hus, og dere blir fordelt på store rom. Det er ikke enkeltrom. Det blir ryddet og vasket og laget mat til oss, og det er en aldeles fantastisk gjeng mennesker som tar vare på oss der nede.

God hilsen fra Siri på Satya Yoga