Vi ses på studio...

Alle er varmt velkommen på timer og kurs hos oss. Vi har studio flere steder i distriktet, og vi underviser yoga ute i bedrifter og på ulike lokasjoner med helgekurs. Du får alltid nyheter hvis du følger vår Facebook- side Satya Yoga. Du melder deg på før du kommer på time via forsiden og timeplanen. Du skriver inn navn og mailadresse, og du er med. Du trenger ikke en bekreftelse via mail fra oss. Alle kurs har påmelding via www.deltager.no

Satya Yoga holder stengt frem til 18.januar.

Smitteverntiltak: Satya Yoga holder stengt frem til 18. januar grunnet lokale smittevernstiltak og påbud som trer i kraft 5. januar. Når studio er åpent:Du har med egen matte, belte og kloss når du kommer på timer. Du benytter deg av antibac før og etter time. Det står fremme på studio. Du kommer ferdig kledd, kommer rett før og går rett etterpå. Fint om du holder avstand både til elever rundt deg og til mot oss lærere når du leverer klippekort eller skal kjøpe nytt kort. Vi har laget en kundesone og en lærersone slik at vi ikke står helt inntil hverandre ved resepsjonen. Du holder deg hjemme hvis du har tegn på forkjølelse til du er frisk. Og venter noen av nærkontaktene dine på svar på koronatest, så venter du til svar foreligger med å komme på time. Vi gleder oss til vi kan være litt mer sosiale med hverandre, ta en koppe te eller gi en fysisk justering. Men akkurat nå så hjelper vi hverandre så godt vi bare kan.

Sandnes og Stavanger

Sandnes: Vi har et stort, luftig og veldig fint yogastudio i Langgata 30, 2 etg. Du melder deg på time før du kommer, og kan kjøpe klippekort, drop-in eller ukeskort hos oss ved oppmøte. NB: Ved kjøp av klippekort nå høsten 2020: Ved eventuell påbud om å fysisk stenge studio, så blir kjøpte klippekort bli forlenget i perioden vi må holde stengt.

Julen på Satya Yoga

Vi holder vanlig plan frem til 22.desember. Så tar vi noen dager med juleferie, og er på matta igjen med juleplan fra mandag 28. desember. Det kommer timer opp på planen for å melde seg på som vanlig. 6 klasser å velge i mellom mandag-onsdag. Så holder vi en workshop på Nyttårsaften, og begynner vanlig plan igjen søndag 3. januar. Du finner kurs og workshops for jule og nyttårshelg under fanen timer/kurs her inne på siden. Minner også om at vi har et online yogastudio med en egen plan for julen hvis du ønsker å praktisere hjemme eller på hytta i julen.