Klippekort

Klippekortene har en varighet på 6 måneder fra kjøpsdato. Velg et klippekort som passer deg og din praksis. Spør oss gjerne om timer som passer deg og vi skreddersyr opplegg for din tid og dine behov. Klippekort er personlige. 10 prosent rabatt til studenter eller trygdede.
5 klipp
880,-
10 klipp
1700,-
15 klipp
2200,-
20 klipp
2700,-
Drop-in
250,-

Kurs

Kurs i ukedager går over 4 eller 8 uker. Alle påmeldinger til kurs skjer via www.deltager.no. Du finner link til alle kurs inne i vår kurskalender, samt under fanen timer/kurs.

Abonnement

Yogaabonnement gjelder alle klippekorttimer på våre timeplaner. Kurs og helgekurs går utenom denne avtalen. Du får i tillegg mulighet til å få rabatt enkelte andre annonserte kurs. Ønsker du å inngå et abonnement, send oss en mail post@satyayoga.no Onlineklasser er Satya yoga sitt digitale yogastudio som tilbyr klasser for dere som vil praktisere hjemme eller på reise.
6 mnd bindingstid
Pris per måned
750,-
1 måned
Onlineklasser
450,-

Ukespass

Gå ubegrenset i en uke fra valgfri oppstartdag på våre studio. Tilbudet gjelder en gang, og vi håper du har lyst til å fortsette hos oss. Du er velkommen på alle klippekorttimer, men tilbudet gjelder ikke kurs.
Pris per uke
250,-

Kurs

Kurs enten på 6 eller 8 uker.
Nybegynnerkurs 8 uker
1700,-
Gravidyogakurs 6 uker
1500,-